Україна Україна

Фотокнига Ганни Грабарської «Моя мама хоче повернутися додому» номінована на премію фестивалю Les Recontres d’Arles

Сейчас читают: 654
womo.ua

Фотокнига українки Ганни Грабарської «Моя мама хоче повернутися додому» потрапила до шортлісту книжкової премії одного з найпрестижніших фестивалів фотографії Les Recontres d’Arles.

Про це фотографка розповіла на своїй сторінці у Facebook. Фото: Ганна Грабарська На сайті премії Les Recontres d’Arles зазначили, що фотокнига «Моя мама хоче повернутися додому» змагатиметься за перемогу в одній з трьох номінацій — The Author Book Award, яка «нагороджує найкращий авторський проєкт за сучасну фотороботу».

Про фотокнигу Фотокнига Ганни Грабарської – це своєрідний документальний щоденник у фотографіях. Він висвітлює період біженства жінок через війну в Україні після початку повномасштабного вторгнення.

Робота над нею почалася в дорозі з Кривого Рогу до Нідерландів. «Моя мама хоче повернутися додому» вийшла друком у Нідерландах у квітні 2024 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA