Литва Литва

Фото дня: президенти Польщі, Литви, Латвії та Естонії прямують залізницею до Києва

Сейчас читают: 137
cosmo.com.ua

Президенти Польщі, Литви, Латвії та Естонії прямують до Києва, щоб продемонструвати свою солідарність з українцями та обговорити подальшу військову і політичну підтримку України з президентом Володимиром Зеленським. «Метою візиту президентів в Україну є підтримка країни в усіх аспектах — символічному, матеріальному та політичному», — зазначили у Кабінеті президента Польщі Анджея Дуди. «Їдемо до Києва з сильним повідомленням про політичну підтримку та військову допомогу.

Литва  продовжуватиме підтримувати боротьбу України за її суверенітет і свободу. Разом до перемоги!» — написав президент Литви Ґітанас Науседа у Twitter.  «По дорозі до Києва, міста, яке страшенно постраждало від російської війни з часу мого останнього візиту.

Ми відвідаємо Україну, щоб продемонструвати нашу потужну підтримку українцям та зустрітися з нашим дорогим другом, президентом Володимиром Зеленським.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA