страхи Неделя моды в Париже Нео

Федерація високої моди підтримала Україну

Сейчас читают: 964
vogue.ua

Війна в Україні почалася 24 лютого, у розпал Тижня моди у Мілані. Попри події, які вразили увесь світ та викликали хвилю антивоєнних протестів по всьому світу, дизайнери та бренди в Італії фактично ніяк не відреагували на російську агресію та критичний стан, в якому опинився український народ.

Чи не єдиний дизайнер, який підтримав Україну у ці складні часи — Джорджіо Армані, який провів своє шоу у повній тиші в знак солідарності з українським народом.

З 28 лютого по 8 березня проходитиме Тиждень моди у Парижі, який закриє місяць показів колекцій сезону осінь-зима 2022/2023.

Напередодні перших шоу президент Федерації високої моди (Fédération de la Haute Couture et de la Mode) Ральф Толедано підтримав Україну у своєму зверненні. «В той час, як велика модна родина збиралася на Тиждень моди в Парижі, війна жорстоко вдарила по Європі та ввергла український народ у страх і потрясіння.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA