нейл-арт нейл-дизайн манікюр нігті

Акварель на нігтях: напівпрозорі та витончені варіанти манікюру (ФОТО)

Сейчас читают: 222
hochu.ua

Дизайн нігтів може бути найрізноманітнішим. Для поціновувачів мистецтва бездоганно підійде художній розпис нігтів. Дизайнери запропонували варіанти акварельного малюнку, який пасуватиме до будь-якого образу.

Раніше ми писали про анімалістичний манікюр, а тепер покажемо, як за допомогою акварельної палітри перетворити ваші нігтики на шедеври.  @lighthand2friends@lighthand2friendsГоловне для акварельного розпису — дотримання технологій, інакше малюнок відлущиться.

Фоном для акварельного дизайну можуть бути будь-які світлі відтінки. Завдяки ним гарно і чітко видно малюнок. Акварель дозволяє зображати на нігтях усе, що ви забажаєте: квіти, пейзажі, тварин чи абстракцію, яку можна поверху оздобити павутинкою або стемпінгом.  @svitlanadzundza@svitlanadzundza@hrynda12@julia_zhytomir555Для декорування можна використовувати як професійні акварельні краплі, створені для манікюру, так і акварель.

Зверніть увагу, що фарба повинна бути професійною, адже звичайна не буде триматися.  @lighthand2friends@lighthand2friends@lighthand2friends@lighthand2friendsНейл-майстри рекомендують фінішувати акварельні дизайни матовим топом, адже так ще краще буде видно малюнок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA