Нео

Джіджі Хадід пожертвує частину свого заробітку за весь сезон показів на допомогу українцям

Сейчас читают: 746
cosmo.com.ua

Світ продовжує активно підтримувати Україну в її боротьбі проти повномасштабної агресії росії та допомагати українським біженцям, які були вимушені покинути свої домівки.

Так, вслід за акторами, письменниками, відомими суспільними діячами та співаками до групи підтримки долучилися і моделі. Джіджі Хадід, зокрема, дніями повідомила про своє рішення пожертвувати частину свого заробітку від сезону показів на допомогу українцям.  «Наявність встановленого графіка місяця моди означає, що мої колеги і я часто представляємо нові модні колекції в несамовиті та травмуючі часи в історії.

Ми не контролюємо більшість наших робочих графіків, але ми хотіли б ходити для чогось. Надихнувшись прикладом моєї подруги Міки Арганараз, я зобов`язуюсь пожертвувати свої доходи від показів сезону Осінь 2022, щоб допомогти тим, хто страждає від війни в Україні, а також продовжувати підтримувати тих, хто переживає те саме в Палестині.

Наші очі та серця мають бути відкриті для будь-якої людської несправедливості. Нехай ми всі бачимо один в одному братів і сестер, поза політикою, поза расою, поза релігією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA