Jil Sander місто Sander душа Пальто Нео Jil Sander місто Sander

Найкращі максіпальта в колекціях осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 374
vogue.ua

Пальто – найуніверсальніший верхній одяг осінньо-зимового періоду. Воно досить тепле, аби зігріти прохолодними днями, практичне, аби вписатися в будь-який гардероб, і лаконічне, здатне стильно завершити будь-який образ.

Та нового сезону дизайнери роблять ставку на відчуття затишку: модні подіуми захопили подовжені й надмірно збільшені максіпальта, якими можна огорнутися, наче ковдрою.

Vogue. ua зібрав найкращі максіпальта в колекціях осінь-зима 2022/2023. Екохутро – не новина у світі моди, та прийдешньої осені варто звернути свою увагу саме на пальта, зроблені з цього матеріалу.

М’які й теплі, вони можуть стильно сусідити з високими чоботами – найтрендовішим взуттям сезону. Надихнутися на схожу стилізацію допоможуть колекції Stella McCartney та Coperni, які також наголошують ще й на головних кольорах року, що так гріють душу, – жовтому та блакитному.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA