здоров'я краса догляд за шкірою успішна жінка вибір редакції

Дворівнева система догляду за шкірою у зимовий період

Сейчас читают: 645
womo.ua

«Правильно проведена beauty — рутина допоможе посилити захисний бар’єр шкіри, перекриваючи одразу три головні її потреби: зволоження, живлення та захист» — про особливості зимового догляду за шкірою розповідає експертка простору краси та догляду JOLLY Дарія Редькіна. Зимова рутина догляду за шкірою складається з двох систем: зовнішньої та внутрішньої Зовнішній догляд забезпечується декількома кроками.

Спершу — це  якісне м’яке очищення. Для сухого типу шкіру в цей період підійде вмивання засобами у формі молочка, а жирна шкіра краще себе почуватиме з гелем-пінкою.

Наступний важливий етап — інтенсивне зволоження. При виборі зволожуючого крему звертайте увагу на склад. Засіб має містити кераміди, ліпіди, олії, вітаміни та антиоксиданти, які створюють додатковий захисний бар’єр.

Зволожувальні засоби, що містять гіалуронову кислоту, амінокислоти та сечовину слід використовувати на ніч, щоб уникнути виникнення пігментації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA