місто Париж инклюзия дозвілля вибір редакції ефективність місто Париж

Доступність Парижа для людей з інвалідністю: тестдрайв

Сейчас читают: 844
womo.ua

Нещодавно у Парижі закінчились Паралімпійські ігри 2024. Спортивні змагання відбувались на тих же аренах, що й Олімпійські ігри — ці простори адаптували так, щоб вони були доступними для спортсменів з інвалідністю та для глядачів із різним рівнем мобільності.

А чи є бар’єри в місті? Чи доступний транспорт, музеї та Ейфелева вежа, на яку підіймається більшість туристів? Про це розповідає засновник громадської організації «Доступно.UA» Дмитро Щебетюк. «Кажуть, що Париж смердючий та брудний… Але мені він сподобався – це красиве й романтичне місто.

Звісно, туристам треба продумувати свої маршрути, та в цілому можна багато куди потрапити, не відчуваючи перешкод на своєму шляху». Що відмітив Наземний громадський транспорт.

Тут усі автобуси низькопідлогові й обладнані електричним висувним пандусом, що зручно для людей на кріслах колісних, батьків із дитячими візочками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA