рецепт Паста Гарнир

Домашня локшина та з чим її їдять: найкращі рецепти

Сейчас читают: 185
liza.ua

Ми знайшли для тебе кращий рецепт домашньої локшини, якою ти можеш порадувати своїх рідних і близьких, або себе кохану. У цій статті розповідаємо про те, як приготувати домашню локшину і ділимося секретом смачного супу з нею.

Записуй!Купити в магазині макаронні вироби набагато простіше, але з домашньою локшиною вони не зрівняються. Яєчна локшина власного приготування не буде склеюватися, і розварюватись, її можна заготовити про запас і використовувати не тільки як чудовий гарнір до м’яса і морепродуктів, але і як добавку для супу.

В якості самостійної страви локшину добре подати з соусом, наприклад, песто, а можна приготувати запіканку, наприклад.Домашня локшина вариться до готовності 5-6 хв і на відміну від покупної має більш ніжний смак.

Відварюють її, як і будь-які макаронні вироби, у великій кількості киплячої підсоленої води.Локшину можна підфарбувати чи надати їй аромат, використовуючи куркуму, сік петрушки або шпинату, паприку, шафран, томат-пасту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA