місто Вікторія Нео місто Вікторія

Дівчина з Вінниці, чий будинок зруйнувала російська ракета, не стала скасовувати весілля

Сейчас читают: 597
vogue.ua

14 липня росія завдала ракетних ударів по Вінниці. Внаслідок вибухів, окрім будинку побуту «Ювілейний», постраждали довколишні житлові і офісні будинки, та Будинок офіцерів.

Не пощадили ракети і будинок вінничанки Дар'ї, яка планувала весілля зі своїм нареченим на наступний день. Закохані спочатку хотіли скасувати заплановану урочистість, але вирішили все-таки провести церемонію, щоб не дати ворогові відібрати плани на майбутнє.

Історією Дар'ї поділилася на своїй сторінці у Facebook менеджерка гурту "Океан Ельзи" Вікторія Хоменко. Вона опублікувала весільні знімки нареченої, яка позувала у лаконічній білій сукні на тлі руїн свого будинку та тримала в руках весільний букет квітів. «Це – вінничанка Дарія.

За день до весілля в її будинок дитинства влучила російська ракета. Спочатку пара хотіла скасувати розпис, але потім вирішили, що ворогу точно не вдасться ні залякати нас, ні відібрати плани і майбутнє», — написала Хоменко та процитувала текст пісні української співачки Джеррі Хейл “Мрія”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA