сказки Дети и родители гаджеты

Дитина та гаджети: отримуємо максимум користі

Сейчас читают: 230
liza.ua

Розвиваючі ігри та мультики, різноманітні веселощі – усе це може дитині дати звичайний смартфон. Розповідаємо про те, як ще ваша дитина може отримати максимум користі від використання гаджетів.Поговоримо про користь казок?

В дитинстві нам читали або розповідали їх мами й тата, бабусі, дідусі. Хитра Лисичка-Сестричка, маленький Зайчик-Побігайчик, Баба Яга, Микита Кожум’яка, Котигорошко та інші казкові герої були з нами в дитинстві, розважали своїми пригодами та повчали.Тепер наша черга передавати казкову мудрість діткам, але ритм сучасного життя впливає на нашу зайнятість та можливість проводити більше часу з близькими.

На допомогу приходять можливості сучасних технологій. У довгій поїздці, перед сном або під час очікування – дитину потрібно чимось зайняти.

Можна, звичайно, поставити мультик, а можна – дати пограти в ігри. Або… увімкнути аудіоказку українською мовою.Не потрібно ходити по сотням сайтів: слухайте улюблені казки українською мовою у додатку Аудіоказки Українською.Вибір на

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA