видавництво "Ранок"

Андрій Кокотюха: Роби, що можеш, і тобі подякують

Сейчас читают: 340
womo.ua

Андрій Кокотюха, сучасний український письменник, розповідає, що не втратити себе йому допомогають книги, а також письменницька діяльність.

І тут неможливо не відзначити диво, яке зробили енергетики. Разом із видавництвом «Ранок» ми створили спецпроєкт #ДякуюЗаРанок, у межах якого до 25 дня народження видавництва збиратимемо історії українців та українок, які хочуть розділити свою вдячність із нашими читачами. Найяскравіший момент вдячності за цей рік: 4 лютого було трохи дивно від того, що не вимикали світло, тож #ДякуюЗаРанок.

Перед тим майже два місяці вчився не просто жити, а й працювати щодня в умовах вимкнень електрики, хай навіть і діяв якійсь внятний графік.

Проте коли того ранку світло о 9.00 не вимкнули, як стояло в графіку – напружився. Щось не так… Потім тиждень звикав, що енергетики зробили диво і можна працювати без перешкод.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA