Директорка Школи Від пацанки до панянки Шоубиз Реалити-шоу Директорка Школи

Директорка Школи леді – про своє ставлення до ЛГБТ, зміни статі та чайлдфрі

Сейчас читают: 490
liza.ua

Незабаром на Новому каналі стартує реаліті «Від пацанки до панянки». Школа леді вже готується прийняти нових учасниць, а директорка, Тетяна Мокріді, відверто висловилась на теми, актуальні для нашого суспільства.Люди не завжди готові обговорювати теми ЛГБТ, зміну статі, чайлдфрі.

Поговорити про делікатне вирішила директорка Школи леді у реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) Тетяна Мокріді. Жінка у своїх соціальних мережах заявила, що вона не з тих, хто боїться піднімати такі питання.– Якось я була в Лондоні, – каже Тетяна. – Зустріла там свого знайомого, а він попросив моєї поради.

Сказав, що до нього приїздить мама, яка не знає про його весілля. І він боїться їй про це розповісти. Знайомий поклав переді мною фото двох чоловіків у білих костюмах.

Для мене це було неочікувано. Та ось яку я дала йому пораду: сказати мамі правду, познайомити з коханим. Бо мама любить і все зрозуміє.Тетяна переконана, що людина народжена для щастя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA