проза привітання свято листівки

День Військово-морських Сил України: привітання у прозі та листівках

Сейчас читают: 662
womo.ua

Сьогодні, 7 липня 2024 року, відзначається День Військово-морських Сил України, скорочено День ВМС України. Пропонуємо добірку привітань з Днем ВМС України своїми словами та листівках.

Оскільки свято є рухомим, святкування відбувається в першу неділю липня. У 2024 році професійне свято військовослужбовців та працівників Військово-Морських Сил Збройних Сил припадає на 7 липня, а у 2025 році свято відзначатимуть 6 липня. Як привітати військовослужбовця з Днем ВМС України: привітання у прозі Вітаю з Днем Військово-Морських сил України й бажаю міцного здоров’я, впевнених сил, вірних цілей, великих ідей, бравої удачі, безперечних успіхів, величезних досягнень, великих перемог і непереможної хоробрості серця.

З Днем Військово-Морських сил України! У такий непростий час ви стоїте на сторожі кордонів держави, надійно захищаючи кожен метр української території, і протистоїте військовій агресії країни-окупанта.

Запаморочливих перемог на всіх фронтах і щастя під мирним небом! Дорогі товариші матроси, старшини, мічмани, офіцери, генерали й адмірали!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA