Володимир Дантес Концерт новини шоубізнес Діма Монатік Володимир Дантес

Дантес заспівав "Девочку Олю" в дуеті з популярним колегою... і це не Олійник (ВІДЕО)

Сейчас читают: 819
hochu.ua

Два популярних українських артисти Володимир Дантес і MONATIK несподівано об'єдналися, щоб представити фанатам оновлену версію пісні "Девочка Оля".

На концерті в Луцьку вони заспівали в дуеті один із головних хітів гурту "ДіО Фільми", переклавши його українською мовою. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!16 червня Монатік відіграв концерт у Луцьку, де Дантес став запрошеним гостем.

Раптово артисти виступили разом, а оскільки у них немає спільного треку, вони заспівали знайомий усім хіт гурту "ДіО Фільми", в якому Володимир Дантес перебував разом із Вадимом Олійником.

Цього разу "Девочка Оля" прозвучала зі сцени українською мовою. Читати також Контрацептиви не допомогли: Дантес недолуго пожартував про дітей Даші Кацуріної Варто зазначити, що спочатку не всі глядачі впізнали композицію, але вже на приспіві весь зал підспівував артистам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA