Україна Великдень вибір редакції українські традиції Україна

Данина традиціям: до Великодня створили путівник «Витоки», присвячений українським звичаям

Сейчас читают: 489
womo.ua

До роботи у проєкті долучилися українські етнографи, історики та фольклористи. Путівник «Витоки» було створено, «щоби  українські традиції могли зайняти чільне місце у корпоративній культурі кожної української компанії», — розповідає команда авторів.

Перш за все, у путівнику зібрали традиції й обряди Великодня з описами про те, як їх можна залучити у сучасне святкування. Окремі розповіді присвячені декоруванню оселі, приготуванню святкових страв, великодньому вбранню та кошикам, традиційним розвагам.

Фото: vytoky.com «Великодні сценарії» допоможуть «згуртувати команду, навчитись нового й побути разом у колі своїх». Фото: vytoky.com Цьогоріч Фонд Zagoriy Foundation планує також створити путівники, присвячені й іншим українським святам.

Путівник доступний за посиланням. Читайте також: Великдень 2024: 5 оригінальних рецептів смачних пасок Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Данина традиціям: до Великодня створили путівник «Витоки», присвячений українським звичаям appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA