женщины что посмотреть фильмы

Цілком таємно: 5 загадкових фільмів про жіночі таємниці

Сейчас читают: 161
cosmo.com.ua

Кажуть, що жінки зовсім не вмють берегти таємниці. А ти як вважаєш? Ми категорично з цим не погоджуємось, і, як доказ, зібрали для тебе п’ять незвичайних фільмів, головні героїні яких роками майстерно приховували власні секрети.  «Повернення» (Volver) Раймунда — приваблива молода іспанка.

Жінка працює на кількох роботах, забезпечуючи не тільки своє існування, а й життя доньки та чоловіка. Важко помітити, проте за силою і мужністю вразливої жінки роками ховається таємниця.

Драматична комедія з Пенелопою Крус в головній ролі, відзначена за «кращий сценарій», розповість тобі про сімейні цінності, взаєморозуміння і кохання, що здатне перемогти все!

За словами режисера, «Повернення» — це історія, в якій присутні відразу декілька поколінь однієї сім’ї. Цікаво, вміння зберігати таємниці — це сімейна звичка, чи здібність, набута досвідом років? «Керол» (Carol) Життя дизайнерки, яка працює в універмазі, — таке ж рутинне, як і домогосподарки з передмістя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA