антитренд інтер'єр

Ці 6 предметів інтер'єру роблять його дешевим та застарілим

Сейчас читают: 979
hochu.ua

Мається на увазі ті м'які різнокольорові сидіння або моделі з безглуздими малюнками, які були раніше дуже популярні. Краще купити якісний хороший обідок, який підходитиме під інтер'єр вашої ванни і прослужить довго.

Читати також Навіщо натирати ванну кавовою гущею? Лайфхак, який полегшить вам життя Минули ті часи, коли господарі житла показували свій достаток за допомогою великих шкіряних крісел і диванів.

Зараз такі меблі ще можуть вписатися в якийсь заміський будинок, де використані натуральні матеріали в інтер'єрі. А у звичайній міській квартирі вже зовсім неактуально.Це всі дзеркала в пластмасовому обідку, пластмасовий утримувач для туалетного паперу, гачки для рушників та інші аксесуари, зроблені з дешевого матеріалу.Ох, як же цей предмет інтер'єру був популярним у свій час!

М'який куточок був буквально на кожній кухні. Нині він, звичайно ж, не в моді. Максимум, що ви можете зробити — це перетягнути, використовуючи якийсь сучасний матеріал та колір або відправити на дачу в альтанку.Старі блюдця та миски можна сховати на якийсь час, віддати комусь, викинути, але не давайте ви корм тваринам у цьому посуді!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA