місто Тбілісі Холостяк вагітність новини шоубізнес діти знаменитостей місто Тбілісі

Екс"Холостяк" Іраклі Макацарія та його молода дружина чекають на поповнення у родині (ФОТО)

Сейчас читают: 132
hochu.ua

Грузинський бізнесмен і головний герой 6 сезону шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія вперше стане батьком. Разом зі своєю молодою дружиною він поділився кадрами, на яких видно, як помітно округлився животик 21-річної Лізи Чічуа.

Деталі — на HOCHU.ua!На своїх сторінках в Instagram пара опублікувала спільний пост, в якому поділилася радісною новиною. Варто зазначити, що чутки про вагітність Лізи ходять уже досить давно, проте закохані не поспішали робити офіційну заяву.

Тепер же новиною про швидке поповнення в їхній родині вони вирішили поділитися зі своєю широкою аудиторією. Читати також "Наше кохання потроїлося": переможниця "Холостяка-1" Олександра Шульгіна вдруге вагітна Нас троє,— коротко підписали знімок Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа.Про стосунки з Лізою Іраклі Макацарія оголосив у квітні 2021 року після її 19-річчя.

Насправді ж вони разом із серпня 2020-го. У квітні 2022 року Іраклі Макацарія освідчився Лізі в Тбілісі, у компанії рідних і близьких друзів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA