зірки шоубізнес цікаві факти

Через терни до зірок: 10 несподіваних фактів про українську гумористку Лєру Мандзюк, які вас точно здивують

Сейчас читают: 385
hochu.ua

Лєра Мандзюк — українська комікеса із Закарпаття, відома своєю незвичайною дикцією та діалектами. Зараз її знають багато поціновувачів гумору, а квитки на виступи зірки масово розкуповують у всіх містах.

Але так було не завжди. Щоб здобути всеукраїнську популярність, дівчині довелося пройти через чимало різноманітних випробувань.

Ми зібрали 10 несподіваних фактів із біографії Лєри Мандзюк, про які ви, швидше за все, не знали. Читати також Надя Дорофєєва відзначає день народження: 12 цікавих фактів про українську співачку Читати також Викладав англійську та клеїв літери для вивісок у магазинах: 13 несподіваних фактів про Володимира Остапчука Також не пропустіть 8 цікавих фактів про Дашу Кацуріну.

Нагадаємо, що чоловік Даші, Михайло Кацурін, у 2022 році пішов із сім'ї та закрутив роман із Надією Дорофєєвою. А ось сама Даша через деякий час почала зустрічатися з колишнім чоловіком Наді Володимиром — Дантесом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA