Мода бренд українська мода українські бренди весілля бренди

Capsule Lovent бренду Ria Tener: весільне натхнення королівською естетикою

Сейчас читают: 410
womo.ua

Лаконічні лінії та невагомі тканини, що обрамлені у мерехливі деталі — поєднання, що переслідує капсульну лінійку Lovent весільного бренду Ria Tener.

Романтичні, фактурні та пишні — сукні Capsule Lovent зачаровують кожну наречену, стаючи statement елементом на її весіллі. Колекція Lovent включає класичні А-силуети, фасони “русалка”, корсетні сукні, що створені вручну з увагою до деталей та сучасних тенденцій.

Серед акцентів є відкриті плечі та декольте, подовжений подол, епатажні рукави, летючі накидки, що імітують фату — елементи, що додають самобутнього характеру капсульній лінії. Читайте також: Мрія принцеси: український бренд Vladiyan Royal випустив весільну колекцію Majesty Складна вишивка бісером, перли, лелітки та мереживне оздоблення доповнюють кожну сукню, а їх колірна палітра представлена в єдиному оригінальному відтінку, створюючи цілісну та гармонійну естетику. Читайте також: Українська дизайнерка Даша Цапенко створила весільну сукню з грибів: фото Про бренд: Ria Tener – український бренд весільних суконь, відомий своїм високоякісним пошиттям і унікальними дизайнами.

Дизайни створює засновниця, а технолог із 17-річним досвідом забезпечує бездоганну якість. Використовуючи високоякісні тканини, Ria Tener дарує нареченим можливість відчути себе особливими у їхній знаменний день.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA