Бен Аффлек Дженніфер Лопес новини шоубізнес Бен Аффлек

Бен Аффлек розповів, що насправді їсть Дженніфер Лопес, яка завжди виглядає ідеально (ФОТО)

Сейчас читают: 308
hochu.ua

Голлівудський актор Бен Аффлек розкрив секрет ідеальної фігури Дженніфер Лопес. Чоловік співачки заявив, що вона не обмежує своє харчування та може їсти висококалорійні страви.

То завдяки чому зірка у свої 53 роки може похвалитися ідеальною фігурою — дізнайтесь на HOCHU.ua!Днями Бен Аффлек став гостем шоу The Drew Barrymore Show, де розкрив секрет ідеального зовнішнього вигляду своєї дружини.

Чоловік шокував ведучу — акторку Дрю Беррімор — совами про те, що Дженніфер Лопес не сидить на жодних дієтах та навіть не завжди дотримується збалансованого харчування.Дозволь мені сказати тобі щось, що тебе засмутить.

Дженніфер їсть все, що забажає. Все, що їй заманеться. Вона їсть печиво, морозиво, все, — сказав Аффлек. Читати також Дженніфер Лопес показала символічну прикрасу, присвячену Бену Аффлеку Попри це Дженніфер — зірка світового масштабу, і, звісно, вона намагається завжди виглядати ідеально.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA