Нео

Аукціони УУБ: продаж пиломатеріалів в Україні

Сейчас читают: 534
nedashkivska.com.ua

Підсумком реформи вітчизняного ринку деревини став новий формат реалізації лісоматеріалів. Тепер їх можна придбати на аукціонах, що проводять товарні біржі в онлайн-форматі.

Українська універсальна біржа виконала всі умови та однією з перших отримала державну ліцензію, яка дозволяє організовувати електронні торги.

На них продаються пиломатеріали та ліс кругляк. Придбати потрібний лот можна за вигідною ціною. Вся сировина має необхідні документи та сертифікати якості.

Їх обов’язково надають лісгоспи, які беруть участь в аукціоні.Інноваційні механізми торгівлі УУБНа сучасному сервісі ТОВ «Українська універсальна біржа» https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/pylomaterialy-v-ukraini-na-auktsionah-ukrainskoi-universalnoi-birzhi/ представлені механізми, які дозволяють новачкам швидко зорієнтуватися та пройти онлайн-реєстрацію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA