Украина Украина

Artists support Ukraine: антивоєнні роботи українських митців

Сейчас читают: 955
vogue.ua

Вся країна зараз намагається докричатися до західного світу та розповісти про війну в Україні. Займається цим і художній проект Artists Support Ukraine, ініційований агентством Port Agency та культурною менеджеркою Катєю Тейлор.

Проект закликає світову культурну спільноту виступити на підтримку України. До ініціативи вже приєдналися 38 художників, які підготували роботи з особистими історіями про війну.

Ці роботи стали основою виставки Ready-To-Show для всіх, хто хоче зробити український куточок в будь-якій культурній інституціі у світі.

Знайти всі матеріали дли виставки можно за посиланням Свої антивоєнні роботи представили українські художники Алевтина Кахідзе, Антон Логов, APL315, Данило Галкін, Ганна Грабарська, Ігор Гусєв, Юлія Бєляєва, Kinder Album, Марія Куліковська, Маша Шубіна, Оксана Левченя, Олексій Золотарьов, Олександра Ковальова та Олексій Сай.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA