місто Київ выходные куда пойти в Киеве куда поехать art місто Київ

ART weekend на Даринку: краща ідея креативного вікенду

Сейчас читают: 710
liza.ua

Веселі та насичені вихідні тепер знову на Даринку! Іспанський художник Сальвадор Далі та мексиканська художниця Фріда з нетерпінням чекають на тебе у маркет-моллі з 22 по 23 травня.Два дні поспіль з 12:00 до 18:00 на вас чекатимуть цікаві майстер-класи:З 13:00 по 13:15 та з 15:00 по 15:15 відбудеться яскрава пісочна анімація.Не прогавте найцікавіший ART Quest, на який можна буде зареєструватись біля входу №7.І куди ж без музичного наповнення.

Відпочивайте під мелодійні ритми сучасних кавер-гуртів:Для всієї сім’ї протягом дня працюватиме насичена  тематична анімаційна програма з конкурсами.

А яскравих барв додамо за допомогою аквагриму та глітер-татуВхід на територію маркет-моллу Даринок вільний!Детально з програмою розваг можна ознайомитися на сторінках соціальних мереж сторінках наших соціальних мереж Facebook та Instagram.Чекаємо на вас на ART weekend у маркет-моллі Даринок, який знаходиться за адресою: м.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA