здоров'я здорова їжа

Антисрес-харчування: продукти для міцних нервів

Сейчас читают: 705
womo.ua

Світлана Фус, лікар-дієтолог вищої категорії, засновник і керівник Центру нормалізації ваги Світлани Фус, співзасновник компанії «ProПорція» Не побоюся цього слова, але зараз практично кожна людина живе в режимі стресу.

Стреси — невіддільна частина життя людини. Повністю виключити їх не можна, але можливо зменшити їх вплив на здоров’я. ⁣⁣⠀ Що потрібно організму отримувати разом з нашим харчуванням?Вітаміни групи В. Вони не тільки приймають участь в обмінних процесах, а й безпосередньо впливають на нервову систему: заспокоюють і зміцнюють її. ⁣⁣⠀ • Кальцій, калій, магній, йод, фосфор, цинк. Мінерали необхідні нервовій системі.

Вони покращують передачу нервових імпульсів і роботу мозку на клітинному рівні. ⁣⁣ • Стимулятори утворення гормонів радості. Такі гормони, як серотонін, дофамін, ендорфін позитивно впливають на відділи мозку, що відповідають за душевну рівновагу, гарний настрій і оптимізм в цілому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA