Ален Делон люди Нео Ален Делон

Ален Делон прочитав вірші Тараса Шевченка у Парижі

Сейчас читают: 732
vogue.ua

Все більше відомих людей у всьому світі долучаються до підтримки України. Так, в рамках проєкту солідарності з Україною вірші Тараса Шевченка прочитав легендарний французький актор, зірка культових стрічок "Басейн", "Сиціліський клан", "Зорро", 86-річний Ален Делон.

Про це повідомляє Польство Франції в Україні. «Спільно з журналістською командою Cyril Viguier запустили проект солідарності з Україною - Ален Делон читає вірші Тараса Шевченка", - кажуть у посольстві України у Франції. "Тішимося, що стали свідками цього історичного запису у Парижі.

Незабаром широкий загал у Франції та далеко за її межами побачить результати цієї франко-української культурної колаборації.

Дякуємо Алену Делону за такий потужний жест солідарності з Україною". Нагадаємо, що Ален Делон - далеко не перший актор, який декламує вірші украінських поетів у підтримку нашої країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA