люди Нео

9 найцікавіших серіалів осені

Сейчас читают: 500
vogue.ua

Серед найочікуваніших осінніх прем’єр — серіал за мотивами "Володаря перснів", який цілком може конкурувати з "Грою престолів" за розмахом; п’ятий сезон "Оповіді служниці", історична драма Netflix про австрійську імператрицю Сісі — та це ще не все.

Новий амбітний проєкт Amazon Prime — серіал за мотивами «Володаря перснів». Цей проєкт стане найдорожчим серіалом в історії: знімання тільки першого сезону обійшлися Amazon приблизно в пів мільйона доларів — тоді як перший сезон «Гри престолів», наприклад, коштував близько 100 мільйонів.

Події серіалу відбуватимуться в другій епосі Середзем’я, за тисячі років до того, як Більбо Беггінс знайшов Перстень, а Фродо почав свою подорож до Фатальної гори.

Як і в разі з трилогією Пітера Джексона, яка здобула «Оскара», більшу частину подій знімали в Новій Зеландії. 2 вересня"Психотерапевт (Стів Карелл), який нещодавно втратив дружину, опиняється в полоні серійного вбивці (Дональд Глісон) з незвичайним проханням приборкати його вбивчі потяги".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA