Сша люди дружба Нео читати Сша

5 прекрасних романів, що повернуть бажання читати

Сейчас читают: 208
vogue.ua

Багато хто з нас скаржиться на те, що зараз немає ресурсу читати, бо складно зосередитись на художній літературі. Повернути бажання читати допоможе наша добірка, що складається із захопливих історій про дружбу й кохання, віру в дива та пошук себе.

Безумовно, одна з найочікуваніших новинок останніх років від авторки роману «Нормальні люди», що був блискуче екранізований Hulu у 2020 році.

Ім'я Саллі Руні знають усі, хто стежить за новинами й трендами світової літератури: 31-річна ірландка – суперзірка сучасної літератури, володарка авторитетних літературних премій, а серед її фанатів – і Барак Обама, і Тейлор Свіфт. "Де ж ти дівся, світе мій прекрасний" – третій роман Руні, де вона знов пише про молодих і прекрасних людей, які шукають себе.

сперечаються щодо політики та хочуть зрозуміти світ. Еліс, талановита письменниця, зустрічає Фелікса, який працює на складі, і запрошує його полетіти з нею до Риму.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA