видео музыканты Нео

5 найстильніших кліпів P!nk

Сейчас читают: 446
vogue.ua

Протягом більш ніж 20 років P!nk випускає хіт за хітом. З моменту виходу її дебютного R&B-треку «Can't Take Me Home» 2000 року, зірка знову і знову доводила, що вона головна шибайголова поп-сцени.

Від несамовитих балад до сміливих і зухвалих «гімнів» про розставання, пісні P!nk завжди вражають. У день народження співачки Vogue UA згадує її найстильніші кліпи.

Своїми зухвалими витівками і кліпами P!nk часто намагається звернути увагу на ту чи іншу проблему суспільства. У пісні «Stupid Girls» вона акцентує увагу на брак хороших зразків для наслідування для молодих дівчат, заохочує їх культивувати незалежність та індивідуальність.

Після зустрічі біля свого будинку фанаток, які намагалися наслідувати знаменитостей і не шукали власний стиль і не мали прагнень, P!nk вирішила зробити іронічний кліп, який пародіює образи занадто гламурних дівчат.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA