жертва Нео

5 найцікавіших серіалів серпня

Сейчас читают: 985
vogue.ua

Серед найочікуваніших телевізійсних прем'єр серпня - фентезі "Пісочна людина" за сценарієм письменника Ніла Геймана, спін-офф "Гри престолів" та драма про ман'яка та його жертву "Пацієнт" зі Стівом Кареллом.

Нарешті на екрани виходить один з найочікуваніших серіалів цього року, робота над яким велась майже 30 років. "Пісочна людина" - екранізація серії однойменних коміксів кінця 1980-х років, сценарій до якого створив майстер фентезі-жанра Ніл Гейман.

Головний герой серіалу - Морфєй, Король Снів, якого грає ефектний Том Старрідж. Багато років тому таємний окультист пленить Морфея.

Через 70 років йому вдається тікати. За його відсутності світ сильно змінився. Наразі Морфею має відродити своє царство і зрозуміти, як він змінився сам та як жити в новому світі. "Втративши пам’ять у дивній аварії, яка вбила більшість її однокласників, Алма намагається розгадати, що сталося того дня — і відновити свою особистість". "Дівчина у дзеркалі" - іспанський горрор, який обовязково сподобається поцінувачам жанра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA