новини шоубізнес

15-річну доньку Кошового захейтили через російську музику: дівчина у відповідь нахамила підписникам

Сейчас читают: 695
hochu.ua

Старша донька українського комедійного актора Євгена Кошового шокувала користувачів Мережі різкою поведінкою. 15-річна Варвара Кошова нещодавно завела сторінку в TikTok, де почала публікувати короткі відео під пісні російських виконавців.

Такий плейлист спантеличив багатьох фоловерів і вони зробили зауваження юній блогерці, у відповідь на які Варя нахамила. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Свої ролики для TikTok дочка Кошового знімає під зарубіжні та російські треки.

Ймовірно, і в плейлисті самої Варвари знайдуться виконавці, пісні яких вона транслює в соцмережах — Монеточка, Ooes, Boulevard Depo, Face та OG Buda.

Не дивно, що в коментарях під відео дівчини почали з'являтися негативні коментарі. Користувачі наголошують на невдоволенні, що по закінченню року повномасштабної війни, дочка друга президента України продовжує популяризувати треки російських виконавців.— пишуть у коментарях.Деякі шанувальники Варвари стали на її захист і почали апелювати тим, що більшість із цих виконавців залишили рф після початку російської агресії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA