люди Нео

10 цитат про щастя, якого нам зараз так не вистачає

Сейчас читают: 585
vogue.ua

20 березня відзначається всесвітній день щастя, започаткований Генеральною Асамблеєю ООН 28 червня 2012 року з метою підтримки ідеї, що прагнення до щастя є невід'ємним бажанням кожної людини на планеті.

Пропозицію вніс на розгляд індо-американець Джейм Ілайєн. Він вибрав день весняного рівнодення, як світове явище, яке відчувається людством, що означає перший день весни в Північній півкулі, період оновлення та нових початків.

Сьогодні, коли мільйони українців втратили відчуття щастя, ми хочемо нагадати про цю таку важливу емоцію всередині кожного з нас.

Ми зібрали цитати відомих людей, у яких було різне ставлення до поняття щастя. "Щастя є сенс і призначення життя, єдина мета людського існування", – Аристотель. "Щастя – не якийсь божий дар, а здобуток, дійти до якого людина може завдяки своїй внутрішній плідності", – Еріх Марія Ремарк. "Щастя – це стан душі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA