новини діти знаменитостей новонароджений

Ріанна та A$AP Rocky стали батьками вдруге: ЗМІ розсекретили стать дитини

Сейчас читают: 983
hochu.ua

На початку серпня з'явилися перші чутки, що Ріанна стала мамою вдруге. Однак досі ні барбадоська співачка, ні її партнер репер A$AP Rocky не підтверджували новину про народження малюка.

Але журналістам все ж вдалося з'ясувати стать другої дитини артистів. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляє видання TMZ з посиланням на інсайдерів, Ріанна та A$AP Rocky стали батьками вдруге ще 3 серпня в Лос-Анджелесі.

Цікаво, що раніше таблоїди припускали, ніби другою дитиною пари стала дівчинка, яка нібито дуже схожа на свою знамениту маму.

Однак інсайдери видання стверджують, що артисти стали батьками ще одного хлопчика, ім'я якого починається на букву Р. Читати також Справжній рекорд: Ріанна стала першою жінкою, 10 пісень якої підкори відмітку в 1 мільярд прослуховувань на Spotify Фото: Getty ImagesЗазначимо, що сама Ріанна вже кілька тижнів поспіль ховається від публіки, хоча до цього вона часто потрапляла в об'єктиви папараці та відвідувала різні заходи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA