Родина фільми кіно війна в Україні

З’явився передноворічний тизер української стрічки «Лишайся онлайн»

Сейчас читают: 666
womo.ua

У новорічну ніч 2022 року кіногерої загадували найзаповітніші бажання. І зовсім не уявляли, що за два неповні місяці їх мрії стануть зовсім іншими.

Вже перші дні війни у багатьох перевернули уяву про життя і повернули обличчям до головного – майбутньої і скорішої перемоги. «Лишайся онлайн» — це гостросюжетна драма про звичайну сім’ю, яку знімали у поки що нетиповому для нас форматі скрінлайфу, коли глядачі спостерігають за історією з екрану монітору.

Головна героїня картини – волонтерка Катя, до рук якої потрапив ноутбук незнайомця. Під обстрілами вона намагається знайти його хазяїна і прагне врятувати незнайомих людей.

У всіх героїв стрічки немає іншого шляху, ніж вижити і перемогти. Фото: кадр з фільму «Лишайся онлайн» Читайте також: 15 серіалів, які варто подивитися кожній жінці Ця картина нагадує сьогодні всім українцям про початок того життя, якого вони зовсім не чекали і нагадує про єдність і сміливість співвітчизників у 2022 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA