привітання свято Яблучний Спас листівки

З Яблучним Спасом: привітання та листівки зі святом Преображення Господнього

Сейчас читают: 572
hochu.ua

Після Першого Спаса, іменованого Медовим, християни східного обряду відзначають Другий Спас, він же Яблучний. Щоб ви мали під рукою привітання з Яблучним Спасом, а також атмосферні листівки і картинки, ми підготували цю статтю.

Зберігайте, щоб не загубити!19 серпня — одне з 12 найважливіших свят християнського календаря. В Україні цього дня відзначають Яблучний Спас (Другий Спас, Великий Спас, Спас на горі), а по-церковному свято називається Преображення Господнє.

Зазвичай після цієї дати починало холоднішати, природа натякає, що вже зовсім скоро осінь: ночі стають холоднішими, дні коротшими.

Читати також Різдво, День Святого Миколая та Благовіщення тепер будемо відзначати в інші дати: новий календар церковних свят З важливим для нашого народу приводом заведено вітати близьких людей, тому ми підготували привітання з Яблучним Спасом 19 серпня у віршах і в прозі, які будуть актуальними і в контексті Преображення Господнього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA