України Володимир Зеленський Україна Євросоюз деревня Ляєн Нео України Володимир Зеленський Україна Євросоюз деревня Ляєн

«З нами Євросоюз буде сильнішим»: президент України Володимир Зеленський звернувся до Європарламенту

Сейчас читают: 888
cosmo.com.ua

Сьогодні, у перший день весни, президент України Володимир Зеленський виступив у Європарламенті по відеозв’язку. Засідання було присвячене процедурі термінового прийняття України до Європейського Союзу.

Під час промови Зеленського були присутні президент Євроради Шарль Мішель, голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, головний дипломат Євросоюзу Жозеп Боррель.

Промова Зеленського була водночас сильною і зворушливою. Президент розпочав свій виступ з того, що ще раз підкреслив усю глибину трагедії, яка зараз розгорається в Україні.

При цьому він наголосив на тому, що спільний ворог посприяв єдності не тільки українського народу, але і усієї Європи. «Я радий, що ми об’єднали всіх вас, країни ЄС, але я не думав, що такою ціною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA