привітання привітання у віршах привітання у прозі

З Днем психолога! Красиві привітання у віршах, прозі та листівках

Сейчас читают: 546
hochu.ua

Не знаєте, коли День психолога в Україні? Редакція HOCHU.ua розповідає все про це свято, а також ділиться привітаннями. Вірші, гарні побажання своїми словами та картинки з Днем психолога вже у нашому матеріалі.

Читати також Що подарувати другу: цікаві ідеї подарунків на день народження День психолога в Україні відзначається . Це свято було започатковано Українським товариством психологів у 2001 році з метою підтримки професійної спільноти психологів та привернення уваги громадськості до значущості роботи цих фахівців.Цього дня психологи проводять різноманітні заходи, семінари, конференції, зустрічі з клієнтами та колегами, спрямовані на підвищення рівня своєї професійної компетенції, розвиток професійних контактів та обмін досвідом.

Також цього дня психологи отримують привітання від своїх колег, клієнтів та близьких, які висловлюють вдячність за їхню працю та внесок у розвиток суспільства.У День психолога бажаю позитиву, Щоб усмішкою ти всім людям допомагав, Щоб усі проблеми просто і красиво Кожен день з клієнтами вирішував!***Душу вилікувати допоможеш, І мізки прочистити зможеш, Радість буття ти повертаєш, З Днем психолога тебе вітаю!***Хто рятує нас від стресів?

І дарує нам спокій, У цій гонитві за прогресом, Ти, психолог дорогий. Вилікувати все під силу, І розлад, і невроз, З Днем психолога вітаєм, В своїй справі — ти віртуоз!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA