привітання свято привітання у віршах привітання у прозі листівки

З Днем медсестри: красиві листівки та привітання зі святом

Сейчас читают: 749
hochu.ua

Представники однієї з найважливіших сфер сьогодні відзначають професійне свято. 12 травня — День медсестри. Щоб у вас під рукою був відповідний вітальний контент, редакція HOCHU.ua публікує цей матеріал.

Не забудьте привітати всіх причетних із Днем медсестри!Нагадуємо, щороку у світі відзначають Міжнародний день медичної сестри (International Nurses Day).

Але в Україні є ще кілька дат, коли вшановують представників медичної сфери: 15 лютого — День операційних медичних сестер, 28 квітня — День працівників швидкої допомоги, 5 травня — Міжнародний день акушерки, а кожної третьої неділі червня — День медичного працівника.

Читати також Ці числа притягують гроші магнітом: нумерологи назвали секретні комбінації Сьогодні ми пропонуємо привітати з Днем медсестри людей з великим серцем і широкою душею, тих, до кого ми всі звертаємося в скрутну хвилину за професійною допомогою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA