Денис Шмигаль уряд гранти Денис Шмигаль

«єРобота»: Уряд з 2023 року залучить до програми приватних партнерів

Сейчас читают: 359
womo.ua

У рамках урядової програми «єРобота» вже погодили заявок на отримання грантів для ведення бізнесу на суму 1,8 млрд грн. Кібмін з наступного року планує залучати до програми приватних партнерів. «Грантова програма «єРобота» спрямована на малий і середній бізнес.

На сьогодні на 1,8 млрд грн вже підтверджено заявок. Понад 2 тисячі проєктів уже розпочали свою роботу», — заявив прем’єр Денис Шмигаль на Київському міжнародному економічному форумі .За словами Шмигаля, уряд з наступного року планує залучати до програми приватних партнерів, щоб «єРобота» фінансувалась не лише за бюджетні кошти.

Нагадаємо, «єРобота» — шість програм, які дадуть змогу створити десятки тисяч бізнесів і сотні тисяч робочих місць. Так, перша програма передбачає гранти до 250 тис.

грн на будь-який мікробізнес. Друга — гранти до 8 млн на розширення та створення підприємств у сфері переробки. Третя і четверта — гранти на висадку садів (до 400 тисю грн за 1 га) і будівництво теплиць (до 7 млн грн).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA