люди лайфхак Нео їжа

Як вибрати натуральне м'ясо без "хімії"? Простий лайфхак, який займе 30 секунд

Сейчас читают: 916
hochu.ua

Багато людей цікавляться питанням, як вибрати м'ясо, яке містить мінімальну кількість хімії. Адже навіть якщо перед вами м'ясо з нормальним кольором та формою, воно може бути підробкою, що містить багато шкідливих добавок.

На щастя існує простий лайфхак, який допоможе вам відрізнити натуральне м'ясо від "хімії". Читати також Щоб риба не тхнула під час варіння, а сир не псувався: 8 лайфхаків для кухні Існує один незвичайний, але простий спосіб перевірити натуральність свинини, яловичини чи баранини у магазині.

Це не займе багато часу та допоможе вам не купити м'ясо, оброблене хімічними добавками.Перед походом у магазин візьміть шматочок фольги (10 на 10 сантиметрів) та зубочистку.

Попросіть продавця відрізати невеликий шматочок м'яса і надягніть його зубочистку. Підпаліть м'ясо та тримайте його над фольгою приблизно 15 секунд.Через 15 секунд м'ясо почне підгоряти з країв, з'явиться запах шашлику та легкий димок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA