друзья здоров'я Нео

Раз і назавжди! Ці 5 кроків допоможуть вам кинути палити

Сейчас читают: 637
hochu.ua

Куріння – це небезпечна звичка, і про це знає навіть той, хто щодня вживає тютюнові вироби. Рано чи пізно, більшість курців усвідомлюють, що час "зав'язувати", але зробити це буває дуже непросто.

Читати також Вчені дізналися, який алкоголь найнебезпечніший у спеку: чим не варто захоплюватись влітку Самостійна відмова від цигарок цілком можлива, якщо дотримуватися простих правил та рекомендацій.

Залежність на фізичному та психологічному рівні можна подолати. Беріть на замітку 5 рекомендацій від лікарів, опублікованих на pixelinform.com, які допоможуть вам кинути палити.Постарайтеся перестати виходити до приміщення для куріння разом із колективом чи друзями.

А також уникайте ситуацій, пов'язаних із курінням.Внесіть у своє життя більше змін. Ходіть додому за іншим маршрутом, вставайте на 10 хвилин раніше, займіться танцями або кулінарією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA