Нео

Як правильно говорити українською: 5 рідковживаних слів, щоб здивувати всіх

Сейчас читают: 213
vogue.ua

Вивачти мову – неймовірний цікавий процес, який завжди захоплює. Сьогодні пропонуємо поповнити свій словниковий запас рідковживаними й прекрасними українськими словами.

Тільки-но почніть їх вживати – і ви побачите, як здивуєте всіх своєю вишуканою українською. Фото: Elizaveta Porodina; Стиль: Julie PelipasАвторка цією добірки – філологиня, письменниця та викладачка української мови Марина Герасименко.

Цікавими фактами про українську мову, а також правилами та "хитрощами" вимови Марина ділиться в телеграм-каналі "Українська з Марусею".

До речі, час від часу Марина проводить у Zoom безплатні заняття з української мови – стежте за повідомленнями в телеграмі. Це слово має два значення: - Тепла вода:Умивайся, я тобі літепло приготувала з любистком. - Вживають у переносному значенні, про щось тепле:Гостра спека змінюється м'яким атласним літеплом синього південного вечора. (О.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA