Як перевірити, чи прослуховує ворог ваш телефон: інструкція

Сейчас читают: 843
cosmo.com.ua

Центр протидії дезінформації при РНБО України застерігає: окупанти, які наразі мають доступ до стільникового обладнання на тимчасово окупованій території України, можуть прослуховувати телефони українців. Це може відбуватися через «паралельну» переадресацію, за якої виклик може йти одночасно на два номери — безпосереднього абонента та чужого номера.

Щоб убезпечити себе та близьких від прослуховування, перевірте наявність встановлення переадресації виклику на вашому номері за допомогою сервісних кодів. Наведені сервісні коди є універсальними та підходять для всіх телефонів: *#21# виклик — перевірка інформації про включену переадресацію. *#43# виклик — статус послуги очікування виклику. *#62# виклик — перевірка переадресації на інший номер. *#33# виклик — відображає статус блокування вихідних сервісів: дзвінків, SMS та даних. ##002# виклик — видалення всіх переадресацій виклику.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA