люди Нео StandWithUkraine

Як переконати стареньких батьків залишити свій дім, щоб урятуватися

Сейчас читают: 124
vogue.ua

Як переконати батьків та бабусь і дідусів залишити свій дім, щоб урятуватися? Як налаштувати людей старшого віку на переїзд у безпечне місце?

Є відповіді в електронному «Довіднику безбар’єрності», у розділі «У воєнний час». Рекомендації розроблені за підтримки психологині, тренерки і трансформаційного коуча, експертки з теми емоційного інтелекту та комунікації Юлії ПавловоїЕвакуювати рідних – це майже завжди челендж.

Людям старшого віку набагато складніше визнати потребу залишити рідні стіни. Крім того, старших людей тривожить страх перед майбутнім, страх змін і побоювання бути тягарем для оточення.

Звісно, порівнюючи з ризиком загинути, все перелічене – майже нічого не варте. Проте насправді багато хто з нас стикнувся з необхідністю вмовляти, благати, шантажувати та погрожувати рідним у намаганні перемістити їх у безпечну зону.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA