Ethereum

Як одна рекламна агенція зібрала $250 тисяч на підтримку ЗСУ

Сейчас читают: 728
vogue.ua

Весь світ продовжує підтримувати Україну у війні з росією. Так, глави цивілізованих країн продовжують вводити санкції проти агресора, модні бренди обмежують продаж товарів росіянам за кордоном, а відомі музиканти присвячують пісні українцям.

В той час українські компанії привертають максимум зусиль, щоб допомогти своїй Батківщині. Так, українська рекламна агенція Zlodei Advertising перетворила всесвітньо відомий мем із африканськими трунарями Coffin Dance, які танцюють, на NFT-токен.

Він був проданий на аукціоні за 327 Ethereum (ефірів), що дорівнює $1 047 806. $250 тис. від продажу NFT-токену піде на допомогу українським військовим у фонд "Повернись живим".

Також $500 тис. отримають самі герої вірусного відео, мема та NFT-токена й $250 тис. отримає рекламна агенція. Це, до речі, перша монетизація для носіїв трун, що танцюють. "Ми довго вели переговори – майже півтора роки, їздили на зустріч із менеджером до Кенії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA