поради дачникам вирощування рослин помідор

Як обрізати кущі помідорів, щоб збирати щедрий урожай

Сейчас читают: 894
hochu.ua

Щоб отримати велику кількість помідорів, необхідно правильно сформувати кущі. Також ми розповідали про універсальне підживлення для томатів, огірків та перцю.

Читати також Один продукт з вашої кухні надійно захищатиме город від колорадського жука Всім відомо, якщо на рослині є зайві гілки та листя - вони будуть висмоктувати усі сили рослини.

Їх слід прибирати. Як це зробити правильно, розповіли на порталі “Школа Життя”. Для тепличних рослин і екземплярів, які ростуть у відкритому грунті, ця процедура відрізняється.Зазвичай рослини помідорів висаджуються на відстані 40 см один від одного.

Якщо дати менше - їм просто не вистачить місця. Читати також Без навали небажаних гостей: профілактика слимаків на городі Від сорту томатів, який ви обрали, залежать лише смакові якості та колір майбутніх плодів, а кількість урожаю та іноді величина томатів - від якості формування кущів та відстані посадки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA