кабачки город поради дачникам

Зробіть це з кабачками в червні - і отримаєте щедрий урожай

Сейчас читают: 968
hochu.ua

Ми розповідали, чим варто полити томати у червні. Тепер розповідаємо, що зробити з кабачками, щоб дали щедрий урожай овочів.

Читати також Як відмити руки після городу і навіть від помідорів: 3 простих способи Автор українського ютуб-каналу про садівництво й городні роботи "Тепличні справи" розповів, як отримати ранній урожай самозапильних кабачків у відкритому ґрунті.

За словами експерта, з кабачків слід видалити пустоцвіти. На гібридних кабачках є два види квітів – жіночі, з яких формуються плоди, і чоловічі (пустоцвіти).Останні не дають плодів, але мають таку саму квітку.

Щоб отримати щедрий ранній урожай і не навантажувати рослину, слід обірвати всі чоловічі квітки. Якщо зробити це, рослина зможе більше енергії витрачати на вирощування листя й наливання плодів.Річ у тім, що пустоцвіт для свого зростання й розвитку потребує стільки ж корисних речовин і мікроелементів, як і повноцінний кабачок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA