Стиль Мода тренды лета 2021

Як носити трендовий зелений колір: 7 речей для твого літнього гардеробу

Сейчас читают: 828
cosmo.com.ua

Зелений колір асоціюється із природою та свободою. Хоча цього сезону є безліч кольорів, що набувають популярності, не варто забувати про тенденцію саме такого кольору.

Ти можеш помітити його у весняних колекціях дизайнерів, включаючи Bottega Veneta, який започаткував цей тренд. Також спостерігаємо його у The Attico та Balenciaga в різних відтінках: від зеленого Келлі до сміливих електричних.

Уже улюблений серед інсайдерів, зелений колір домінуватиме в моді цього літа. Ті, хто зазвичай обирають базовий гардероб та мало експериментують з кольором, все ж, можуть  додати у свою шафу кілька зелених елементів.

Розповідаємо, яких саме.  Бейсболка Яким чином урізноманітнити гардероб яскравими кольорами? Просто обери зелену бейсболку, як це зробила Соня Карамазова.  Сумка Культова сумка зеленого кольору від Bottega Veneta — улюблений вибір інсайдерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA