праздник православие поздравления sms листівки

Яблучний Спас — привітання, картинки, листівки, поздоровлення у прозі

Сейчас читают: 168
liza.ua

Тут зібрано кращі привітання з Яблучним Спасом, поздоровлення у прозі та віршах, а ще — прикольні картинки і гарні листівки на Спас.Яблучний Спас — народна назва християнського свята Преображення Господнього, це торжество щороку відмічаємо 19 серпня.З цього дня дозволяється їсти яблука, а ще нині годиться поздоровити зі святом рідних та близьких.Але спочатку запрошуємо переглянути нашу новинку — проєкт «Велика розмова про «це».

Все про секс у цифрову епоху та про те:Хто такі цифросексуали?Що таке теледільдоніка?Чому люди обирають полігамні стосунки?І як знайти класного сексуального партнера в «Тіндері»?З найсолодшим святом привітаю вас – Настав сьогодні світлий день — Яблучний спас!

Яблучками хрумають і малі, й старі, Від душі бажаю: «Будьте вічно молоді!»***Так вдячні Богу ми за урожай, і щастячко на Спас до нас вже лине.

О, Господи, приймай ти наш уклін За солодість у яблучному соці. Молись і знами, й Спаса передзвін подарує щастя в цьому році!***Червоніють яблучка в садку, і стука у

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA